mandag 15. november 2010

Fotball året rundt!

Som en del av kurset WEB 2.0 har vi fått i oppgave å lage en liten blogg. Naturlig for meg ble igrunn å begynne med det viktigste av det uviktige!  :)
Er det for lite sport på TV?


Neppe.... Men jeg liker det jeg :)


Ta fotballen som eksempel:


Tippeligaen og norsk fotball har hatt sitt siste spark etter helgens cupfinale! En sesong som for øvrig var over snittet kjedelig. Alt var jo avgjort lenge før siste serierunde. RBK tapte jo aldri og var jo i igrunn seriemestre før Eggen kom inn i bildet mens Sandefjord i den andre enden muligens sto for en enda større prestasjon med fantastiske seire på 30(!) kamper. Alle topp- og bunnplasseringer var avgjort før slutt og årets avslutning var i grunn et langt gjesp... etter min mening. 


Men idet trønderne lagde orkester for seriegull og godset imponerte stort med cupt-ruimf mot et kanskje ikke-eksisterende lag f.o.m neste år, er allerede første spark på fotballøya for lengst tatt. Det er med andre ord ingen pustepause fra fotballen. Noe som gleder oss fotballidioter og er til stor irritasjon for fruer som ikke har ei loftstue med en ekstra TV med FEM eller Bliss tilgjengelig. Til og med julen, som for mange er rolige dager med mulighet for avslapning er uteblitt i England, hvor jula og boxingday er et av de store høydepunktene i en lang fotballsesong.


Det er rett og slett fotball året rundt hvis du er interessert i det. Bra for mange, krise for andre. 


For det kan jo være gøy også!!!

1 kommentar:

  1. Ja, det kom ikke som en bombe at det ble fotball fra din side. Flott oppdatering av mulighetene til å få med seg den rullende lærkula!

    SvarSlett